Välkommen till oss på Lillskär!

Utifrån ett väl definierat kundbehov samt långsiktigt hållbara värderingar, producerar vi genomtänkta bostäder vi kan vara stolta över, idag och imorgon. På så sätt skapar vi nyproduktion som håller över tid – både när det gäller arkitektur, komfort och kvalitet.

Ett dream team inom bostadsutveckling
Alla vi på Lillskär har ett gediget förflutet inom bostadsutveckling och vår kompetens sträcker sig från byggteknik, marknad och affärsutveckling till juridik och finans. Vi värnar om det nära kundsamarbetet och vår styrka ligger i att vi alla kan vår bransch och produkt utan och innan – vi brinner helt enkelt för att bygga unika bostäder.

Bostadsutveckling som alla vinner på
Nyproduktion av bostäder är en flerstegsraket. Vi köper mark, tar fram detaljplanen och låter arkitekten påbörja skapandet av den nya bostaden. Parallellt pågår försäljningen av de bostäder som växer fram. Vi jobbar aktivt för att varje del i denna spännande process ska bli så tillfredställande som möjligt för alla parter. Vår ambition är att alla ska se tillbaka på projektet med ett leende på läpparna och känna att de varit med och skapat något speciellt.