Att tänka framåt är större – satsa på att köpa nyproduktion.

Att köpa nyproduktion innebär ett fast pris utan påfrestande budgivningar samt möjligheten att själv vara med och påverka designen i din framtida bostad.

Vi älskar att utveckla moderna bostäder och är övertygade om att en nybyggd bostad kan erbjuda samma charm och känsla som ett historiskt hem. Väljer du att köpa nyproduktion från oss kan du dessutom vara säker på att få ett boende som uppfyller varje önskan om komfort och praktiska lösningar.

Att köpa nyproduktion från Lillskär – så går det till:

1. Presentation av projektet
Vi presenterar ett nyproduktionsprojekt här på hemsidan. Du får möjlighet att studera din framtida bostad genom ritningar, planlösningar och 3D-bilder.

2. Intresseanmälan på lägenhet
Du registrerar dina uppgifter hos oss – eller hos det mäklarföretag vi samarbetar med på projektet – och kan därefter göra en intresseanmälan på den bostad du sett ut. Alla som gjort en anmälan för att köpa nyproduktion kommer att kontaktas när det är dags för säljstart.

3. Tecknande av förhandsavtal samt upplåtelseavtal
När du blir erbjuden att köpa en bostad och väljer att tacka ja är det första som sker att vi skriver ett juridiskt bindande förhandsavtal. Redan nu är det bra om allt det finansiella inför köpet – exempelvis ett lånelöfte från banken – är förberett. När tillräckligt många förhandsavtal har tecknats i projektet sätter vi spaden i backen och byggnationen startar. Det är först nu som du som köpare lägger in din förskottsbetalning.

4. Avtalsskrivning med bostadsrättsförening
När upplåtelseavtal sedan tecknats, ca 3 månader innan inflyttning, blir du medlem i den nybildade bostadsrättsföreningen.

5. Design efter person
Ta chansen att påverka din framtida drömbostad! När du investerar i en nybyggd bostad får du själv vara med och forma ditt nya hem. Från golv till köksluckor och bänkskivor – vissa val är kostnadsfria, andra inte. Självklart får du tillfälle att besöka byggarbetsplatsen och följa hur din bostad växer fram.

6. Besiktning 
Det är nu bara veckor kvar till att du kan flytta in och vi hjälper dig med en noggrann besiktning av bostaden. Här har du chansen att ställa frågor om allt som rör nyproduktion i allmänhet och din nya bostad i synnerhet.
  

7. Inflyttning
Varmt välkommen hem till din nya bostad önskar Lillskär!

Vill du veta mer om att köpa nyproduktion? Kontakta oss gärna!